«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αυτοί είναι οι Anonymous. "Χτύπησαν" το Υπ. Δικαιοσύνης υπογράφοντας με το σήμα των Illuminati !


Ξεσκεπάστηκε ολοκληρωτικά ο βρώμικος, αντεθνικός και εβραιομασωνοκίνητος ρόλος τους, για τον οποίο έχουμε προειδοποιήσει εδώ και μέρες!  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ:



Για να δείτε την παραπάνω εικόνα από το νέο τους "χτύπημα" στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, πρέπει να πατήσετε εδώ και όχι στην διεύθυνση της επίσημης ιστοσελίδας, αφού την έχουν "ρίξει"!

Αυτοί είναι οι πρακτορίσκοι που ποντάρουν στην απογοήτευση των Ελλήνων για να δημιουργήσουν τηλεκατευθυνόμενες "επαναστάσεις", κατ' εντολήν των αφεντικών τους!

Πλέον, το παραδέχονται ανοιχτά πως ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Τα δικά μας σχόλια, περιττεύουν!

 Υ.Γ. Επειδή μερικοί, άλλοι αφελείς και άλλοι κακοπροαίρετοι μας είπαν πως το τραγούδι που ακούγεται είναι εναντίον των "Πεφωτισμένων" κι επομένως οι...ανώνυμοι τους πολεμάνε, αναρωτιόμαστε: Εσείς θα πολεμούσατε κάποιον βάζοντας...στο κούτελο τα σύμβολά του, που υποτίθεται ότι μισείτε;
Δεν χρειάζονται περισσότερα για να καταλάβει κανείς ΤΙ ρόλο παίζουν οι συγκεκριμένοι και ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ (όντας εκπαιδευμένοι) κάνουν τη δουλειά τους, μιας και είναι...επαγγελματίες: Και ο νοών νοείτω!

hellas-orthodoxy.blogspot.com

1 σχόλιο: