«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

«Άδεια μύδια» οι βο(υ)λευτές της Β' Πειραιά!


«Άδεια μύδια» αποδεικνύονται για πολλοστή φορά οι βουλευτές της Β΄ Πειραιά των δύο πρώην κομμάτων εξουσίας, οι οποίοι «τρέχουν» για το ποιος θα ψηφίσει πιο γρήγορα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2.

 Πολιτικοί χωρίς προσωπικότητα, στελέχη Γ΄ εθνικής, εραστές της καρέκλας διαγκωνίζονται για το ποιος θα γίνει πιο αρεστός στους ΓΑΠ, Βενιζέλο και Σαμαρά υπερψηφίζοντας το ΜΝΗΜΟΝΙΟ υποταγής του Ελληνικού λαού στους Γερμανούς.
Ο Δημητράκης ο Λιντζέρης, αυτός ο μεγάλος «επαναστάτης  των γλουτών» επί ΓΑΠ, τώρα που βλέπει ότι το ΠΑΣΟΚ έρχεται στα χέρια του «Μπένι», το βούλωσε και περιμένει  να πιάσει μπροστινό στασίδι στην επόμενη μέρα του «αποκόμματος» που διέλυσε την Ελλάδα.

Για τον Γρηγόρη Νιώτη δεν θα γράψουμε τίποτα. Δεν αξίζει να χαραμίσει κάποιος ούτε αράδα γι αυτόν τον «πεφωτισμένο» πολιτικό, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει με το σπαθί του, το χρυσό μετάλλιο της πολιτικής ανυπαρξίας.
 Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τους Νεοδημοκράτες. Νεράντζης και Τραγάκης ανέκαθεν υπήρξαν οι «νεκροθάφτες» της ΝΔ στη Β’ Πειραιά.
Παλαιοκομματικοί, «ιντριγκαδόροι», ικανοί μόνο για να τσακώνονται μεταξύ τους για τα μάτια του κόσμου και στο τέλος να εκλέγονται μόνο αυτοί οι δύο. Για να μην μιλήσουμε για το νέο «πεφωτισμένο» αστέρα, του «πουλέν» του Σαμαρά, τον Φαήλο.
Ξεπέρασε σε κωλοτούμπα ακόμα και τον Καρατζαφέρη… Μόνο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ύψωσε ανάστημα και ξεφτίλισε προχτές τον Βενιζέλο. Παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό ο «νενέκος»…
Ευτυχώς ολ’ αυτά τελειώνουν, μαζί και τα «άδεια μύδια» της Β΄ Πειραιά… Ψηφίζουν και μετά δεν ξαναβγαίνουν από το σπίτι τους.

Αγανακτισμένοι εργαζόμενοι Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας
neakeratsiniou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου