«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Συνοριοφύλακες Έβρου: «Γίνεται χαμός στον Έβρο». Ο νομός σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.


Τον κώδωνα του κινδύνου προς όλους τους υπευθύνους κρούει η Ένωση Συνοριοφυλάκων Έβρου, επισημαίνοντας ότι μόνο τον μήνα Οκτώβριο πάνω από 9.700 λαθρομετανάστες μπήκαν στη χώρας, αριθμός δύσκολα διαχειρίσιμος, όπως ανέφερε μιλώντας στο Sferikos 99,3, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Βασίλης Κοντονής.

 Σύμφωνα με τον ίδιο, το μόνο πλέον που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, είναι η εφαρμογή μιας πολίτικης που θα αποθαρρύνει τους λαθρομετανάστες να έρθουν στην χώρα μας.
Παράλληλα, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πρέπει να αλλάξει και η πολιτική που μετέτρεψε τους συνοριοφύλακες σε σιτιστές, νοσοκόμους και εκδότες ταυτοτήτων του ενός μηνός για τους λαθρομετανάστες.



sferikos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ.ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΛΠ.ΩΡΑΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΟΙ ΕΒΡΙΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ,ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΩΝ)ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΚΤΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή