«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δημ. Σύμβουλος Σάμου Καμπουράκης ο "χεσμένος": «Xέστηκα.....και για το Εθνόσημο, χέστηκα για την «Μακεδονία», χέστηκα για τα τουρκικά αεροπλάνα πάνω από την Σάμο»


Όπως και σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας έτσι και στην Σάμο η οποία απέχει 500 μ από την Τουρκία βρίσκονται εφιάλτες και ανθέλληνες ολκής.
Η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι τώρα δεν φοβόνται να το ομολογούν, και αυτό δείχνει κυρίως σε τι καταστροφικό σημείο έχει φτάσει από την μεταπολίτευση και μετά η διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Αφήσαμε την πατρίδα μας να κυλιέται σ΄ αυτόν τον βούρκο, είτε του άκρατου ανθελληνισμού, είτε των στοών, είτε της ομοφυλοφιλίας, είτε του νεο-οθωμανισμού, ή του εύκολου πλουτισμού.
Εμείς τους μεγαλώσαμε, εμείς τους ψηφίζουμε, εμείς ταίζουμε φανερά ή κρυφά τα εκατομμύρια των λαθρο-εποίκων. Κανείς άλλος δεν φταίει.
Ακούστε το πόσο "χέστηκε" (μέχρι ευκοίλιας), για την Ελλάδα ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος Δημ. Καμπουράκης από την Σαμιακή Γνώμη
________________

Πάρα πολλές αντιδράσεις έχει προακαλέσει η χθεσινή συνέντευξη του Τοπικού Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Σάμου κ. Δημήτρη Καμπουράκη στο "Ράδιο Ιωνία 105,2" και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Γαρυφάλλου.
Ο κ. Καμπουράκης με τις απαντήσεις του σε αυτή την συνέντευξη έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πάρα πολλούς ακροατές και αναγνώστες, πολίτες της Σάμου, αφού με απαράδεκτο και προσβλητικό λεξιλόγιο αναφέρθηκε για το Εθνόσημο, για τη χώρα μας και ακυρώνοντας κάθε εθνική αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου