«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

KKE. Η υποκρισία στον έσχατο βαθμό .Ριζοσπάστης: Οι απολυμένοι του 902 προσφέρουν υπηρεσία στο κεφάλαιο!


Το ΚΚΕ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των απολυμένων από τον κομματικό ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό 902 οι οποίοι...τόλμησαν να κάνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό.
Σε άρθρο του σήμερα ο Ριζοσπάστης, τους κατηγορεί ότι με την πράξη τους (ΣΣ: που διαδήλωσαν δηλαδή ενάντια στις απολύσεις τους) "προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους καπιταλιστές, περιφέροντας τους κάλπικους ισχυρισμούς τους στα πιο αντικομμουνιστικά μέσα του διαδικτύου...και του ΣΚΑΪ".
Αναφέρεται απαξιωτικά στην κινητοποίηση υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για "δήθεν κινητοποίηση". 

Γράφει χαρακτηριστικά: "Οι ενέργειες των συγκεκριμένων που έκαναν τη δήθεν κινητοποίηση έξω από τον «902» (απ' αυτούς τους μετρημένους στα δάκτυλα των δύο χεριών) μια ισχνή μειοψηφία, οι πρώην του «902» προσέφεραν υπηρεσίες εθελοντικά και συνειδητά για αντικομμουνιστική επίθεση". Και μάλιστα, προσθέτει: "Εν γνώσει τους και επιδιώκοντάς το"!
Ο συντάκτης του άρθρου, εμμέσως πλην σαφώς, αφήνει να εννοηθεί ότι οι απολυμένοι είναι προβοκάτορες!
Οι απολυμένοι από το 902- 21 τον αριθμό από την αρχή του έτους - εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επικρίνουν το σταθμό και το ΚΚΕ γενικότερα. Απάντηση στην ανακοίνωση δημοσίευσε ο Ριζοσπάστης εδώ.
Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ που ενόχλησε τον Περισσό




theinsider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου