«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν πληρώνουν τα επιδόματα της πρόνοιας.



Τα παχύδερμα της κυβέρνησης του μνημονίου και των ΜΜΕ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αναλγησίας και απανθρωπιάς. Λάβαμε το πρωΐ μια καταγγελία για την μη πληρωμή των επιδομάτων της πρόνοιας σε χιλιάδες δικαιούχους. 
Συνάνθρωποί μας, δικαιούχοι του επιδόματος, πήγαν (όσοι από αυτούς μπορούν να μετακινούνται) σήμερα στο ταχυδρομείο με την επιταγή στο χέρι για να εισπράξουν την «ελεημοσύνη» των 290 €, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια και πληγωμένοι στην αξιοπρέπειά τους, με τρεμάμενα από τα γηρατειά και την αρρώστια βήματα, επέστρεψαν στο σπίτι τους. Επικοινωνήσαμε με υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην ΒΑ Αττική και ο διευθυντής μας επιβεβαίωσε το γεγονός. Σε ερώτησή μας, που οφείλεται η μη πληρωμή των
προνοιακών επιδομάτων λάβαμε την ακόλουθη αφοπλιστική απάντηση. Δεν μας έστειλαν τα λεφτά.!!!!....
Φανταστείτε υπερήλικες και ασθενείς που πάσχουν από ανίατες και βαρύτατες ασθένειες, να υποβάλλονται στην επίπονη δοκιμασία της μετάβασης στα ΕΛΤΑ (όσοι εξ αυτών μπορούν να μετακινούνται, αφού οι περισσότεροι εισπράττουν το επίδομα με την βοήθεια τρίτου εξουσιοδοτημένου προσώπου), και να ακούν από τους υπαλλήλους του ταχυδρομείου ότι δεν θα πάρουν τα ψίχουλα, από τα οποία πολλοί απ΄ αυτούς περιμένουν να ζήσουν, επειδή ....
ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!

Αισχροί απατεώνες, λογιστές τρίτης διαλογής, βοηθοί διαχείρισης του μνημονίου, ανερμάτιστοι κυβερνήτες του τόπου μας, μία λέξη και μόνο αρκεί για να εκφράσει την συμπεριφορά σας : 
ΑΙΣΧΟΣ!! 
Διατυμπανίζετε μέσω των φερεφώνων και MEGAφώνων σας πως δήθεν μειώσατε τις δαπάνες του κράτους κατά 38%. Με τον τρόπο αυτό, αισχροί και μιαροί υπάλληλοι του Δ.Ν.Τ., ακόμα  και ένας μαθητευόμενος απατεώνας μπορεί να παρουσιάσει μείωση δαπανών. Ο έντιμος πολιτικός που διακηρύσσει : «πρώτα ο πολίτης», αγωνίζεται και βρίσκει λύσεις. 
Αλλιώς αυτοκτονεί πολιτικά και δεν περιμένει να τον εκτελέσει ο λαός. Δεν πληρώνετε τα προνοιακά επιδόματα, σκιάχτρα της πολιτικής αγυρτείας, γιατί λέτε πως δεν έχετε λεφτά. Όμως 73.000.000 € για την υποδοχή των λαθρομεταναστών έχετε και τα διαθέσατε. ΦΤΟΥ ΣΑΣ παλιάνθρωποι….
 
Αναγνώστης 67%
filotimia.blogspot.com 

6 σχόλια:

  1. Είναι γεγονός το άρθρο....και η σύζυγος μου που το δικαιούται περιμένει απο 17/9 τον ταχυδρόμο....ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΒΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τωρα πάλι δεν εχουνε δωθεί επιδόματα που θα έπρεπε να καταβληθούν στις 22 Νοεμβρίου....Η Απάντηση ίδια...δεν μας έστειλαν χρήμματα... Και στη Νομαρχία είτε δεν το σηκώνουν το τηλέφωνο ή μας το κλείνουνε στα μούτρα λέγοντας όταν θα έχουμε χρήμματα θα σας τα στείλουμε.....έτσι απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακουσον,ακοουσον τα λεφτα είναι στον Δήμο και περιμένουν την έγκριση της επιτρόπου,που δήθεν της έχει έρθει να επανεξετάσει 17000 ανάπηρους άν τα δικαιούνται πράγματι,ή όχι.Πιάσε το αυγό και κούρεφτο,λεφτά υπάρχουν,ε ρε Αντρεα σήκω από τον τάφο σου και πλάκωσέ το κωλοπαίδι σου και όλους τους παρατρεχάμενούς του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eleos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή