«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Οι κατευθυνόμενες ειδήσεις από τους τίτλους των ΜΜΕ που στοχεύουν την διάλυση της εθνικής συνείδησης

Κοιτώντας τις ειδήσεις σε διάφορα έντυπα ηλεκτρονικά μέσα, συνηδειτοποιήσαμε για άλλη μια φορά αυτό που γνωρίζουμε και εμείς σαν ιστολόγια και ο κόσμος που τα διαβάζει, και με βάση έρευνα πριν από μερικούς μήνες είχαν την πρώτη θέση στην αναγνωσιμότητα, αφήνοντας πίσω τα συνηθισμένα εγκάθετα ΜΜΕ.

Προχτές στον Άγιο Παντελεήμονα είχαμε ταυματισμούς με μαχαίρια και μπουκάλια ενός Αλβανού και δύο Ελλήνων που έσπευσαν να τον βοηθήσουν
Κοιτάξτε τους τίτλους ορισμένων ΜΜΕ και μετά θα βάλουμε την είδηση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων.


Τραυμάτισαν με σπασμένο μπουκάλι 13χρονο Αλβανό
ο μπουκάλι 13χρονο Αλβανό
http://www.madata.gr/
Δηλαδή μόνο ένας 13χρονος Αλβανός τραυματίστηκε!! Αυτοί που πήγαν να τον σώσουν δεν είναι άνθρωποι επειδή είναι Έλληνες!!

Ακόμα χειρότερα

Συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα  
Από το http://www.newsbeast.gr
Γράφει : « Άναψαν ξανά τα αίματα στην πολύπαθη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όπου κατά καιρούς συμβαίνουν διάφορα επεισόδια μεταξύ μεταναστών και μελών ακροδεξιών οργανώσεων.

Το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν από τις 21:00, ομάδα αλλοδαπών συνεπλάκη με ομάδα Ελλήνων, με αποτέλεσμα δύο ημεδαποί να τραυματιστούν ελαφρά.»


 Δηλαδή πολύ απλά ομάδες Ελλήνων και αλλοδαπών συνεπλάκησαν!!!

Δείτε την είδηση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο για να δείτε το μέγεθος της αθλιότητας ορισμένων ΜΜΕ και των ηλεκτρονικών παρακλαδιών τους:



«Στον εισαγγελέα τρεις Αφγανοί για τα επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα
Τρεις Αφγανοί 18,22 και 23 ετών οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα ως δράστες του νέου επεισοδίου που σημειώθηκε χθες στις 9 το βράδυ, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και κατά το οποίο τραυματίστηκαν δυο Ελληνες και ένας ανήλικος Αλβανός.
Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν περίπου έξι - εφτά Αφγανοί επιτέθηκαν σε δεκατριάχρονο Αλβανό που καθόταν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και τον τραυμάτισαν στα δάχτυλα με σπασμένο μπουκάλι. Δύο Ελληνες 19 και 24 ετών, ενεπλάκησαν τον καυγά για να βοηθήσουν τον Αλβανό, αλλά οι Αφγανοί τους τραυμάτισαν με μαχαίρι και το μπουκάλι τον έναν στο μηρό και τον άλλον στην κοιλιά.
Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν. Στη συνέχεια, κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου υπέβαλαν μηνύσεις και μετά από αναζητήσεις συνελήφθησαν οι τρεις Αφγανοί τους οποίους αναγνώρισαν και γι'αυτό οδηγούνται στον εισαγγελέα. Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο μέσα σε δύο μέρες αφού και προχθές το βράδυ, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων, γι'αυτό και στην περιοχή επικρατεί ένταση και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή για να μην υπάρξει συνέχεια. Ωστόσο, σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι πέταξαν τρεις βόμβες μολότοφ σε καφενείο ιδιοκτησίας Αφγανού στην οδό Αριστομένους 23 στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Η εμπρηστική επίθεση αποδίδεται από την αστυνομία, στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών στον Αγιο Παντελεήμονα. Επίσης, λίγο μετά το χθεσινό επεισόδιο περίπου 70 Ελληνες πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στο αστυνομικό τμήμα, ζητώντας να φύγουν οι αλλοδαποί από την περιοχή τους.

2 σχόλια:

  1. OI ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ?

    ΨΑΞΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...
    Για τα επεισοδια στην περιοχη του κεντρου αθηνων διαβάζουμε σε πολλά blogs την είδηση διαστρεβλωμένη
    Στο greece- salonika
    Νέα επεισόδια με μετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα
    Νέα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί από μαχαίρι ένα άτομο.

    Σύμφωνα με την..αστυνομία ο δράστης συνελήφθη ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στην περιοχή και ζητούν την παρέμβαση της Πολιτείας.
    Στο fimotro ως εξής
    Τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα πυροδότησαν νέα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην περιοχή την Τετάρτη...
    Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στην περιοχή και ζητούν την παρέμβαση της Πολιτείας. Σύμφωνα με την αστυνομία νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί με μαχαίρι ένας μετανάστης.
    Ο δράστης συνελήφθη.
    Σε ένα άλλο blog διαβάζουμε:
    Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα κατά τη διάρκεια των οποίων ένας μετανάστης τραυματίστηκε με μαχαίρι. Ο δράστης συνελήφθη, σύμφωνα με τον Σκάι.
    Eνώ το ''έγκυρο'' Έθνος έγραψε

    “Επεισόδια στον Αγ.Παντελεήμονα – Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα μεταξύ αλλοδαπών και ατόμων που ανήκουν στη Χρυσή Αυγή 22:34: Θέατρο σοβαρών επεισοδίων έγινε για μία ακόμη φορά η περιοχή του Αγίου Παντελήμονα. Πρωταγωνιστές μέλη, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, της Χρυσής Αυγής και αλλοδαποί οι οποίοι διαμένουν γύρω από τη γνωστή πλατεία της Αθήνας. Συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χωρίς όμως να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ή να γίνουν συλλήψεις: Τα επεισόδια άρχισαν μετά από τραυματισμό ενός αλλοδαπού από συμπατριώτη του, το οποίο αναστάτωσε τους κατοίκους των γύρω διαμερισμάτων. Ο ένας από τους αλλοδαπούς, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, επιτέθηκε στον άλλον μετά από καυγά που είχαν για προσωπικές διαφορές και τον τραυμάτισε με μαχαίρι. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ ο τραυματίας αλλοδαπός διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ενώ όλα φαινόταν ότι είχαν τελειώσει, άρχισε ένα άλλο επεισόδιο στο σίριαλ που παίζεται εδώ και χρόνια στον Άγιο Παντελεήμονα, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά κατοίκους της περιοχής που αντιδρούν στη παρουσία των αλλοδαπών. Κάποιοι επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς που είχαν μαζευτεί στον χώρο που σημειώθηκε ο τραυματισμός, με συνέπεια να προκληθεί ένταση και μικροεπεισόδια. Λίγη ώρα αργότερα, όπως είπαν κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, έφτασαν στην περιοχή άλλα άτομα, τα οποία εκτιμούν ότι είναι μέλη της «Χρυσής Αύγης», τα οποία θεώρησαν ότι έπρεπε να «επιβάλουν την τάξη». Επιτέθηκαν σε αλλοδαπούς ,με συνέπεια να απειληθούν μεγάλης έκτασης επεισόδια: Στο σημείο έφτασαν γρήγορα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες, λίγο πριν από τις έντεκα χθες το βράδυ, πέτυχαν να επιβάλλουν την τάξη. Οι ομάδες των ατόμων που είχαν πάει στην περιοχή και των αλλοδαπών διαλύθηκαν και η ηρεμία επανήλθε. Για την αποφυγή νέων επεισοδίων, γύρω από την πλατεία παρέμειναν έως το πρωί ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.”
    ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΟΥΝ...
    Όπως καταλάβατε η παραπληροφόρηση καλά κρατεί. Οι συμπλοκές μεταξύ Αφγανών έγιναν ξημερώματα Τετάρτης όταν ένας Αφγανός μαχαιρώθηκε άγρια από συμπατριώτες του όταν αυτοί προσπάθησαν να τον ληστέψουν. Χτες 3 Έλληνες μαχαιρώθηκαν από ομάδα Αφγανών. Έγιναν 4 συλλήψεις και απαγγέλθηκαν κατηγορίες ενώ οι Έλληνες είναι καλά στην υγεία τους. Οι κάτοικοι βγήκαν στη πλατεία, έκλεισαν την οδό Αχαρνών για περίπου μία ώρα, ύστερα κατέβηκαν στη πλατεία Αττικής όπου οι κάθε λογής τριτοκοσμικοί εξαφανίστηκαν μεμιάς και τελικά κατέληξαν για διαμαρτυρία έξω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ;MA TOΣΟ ΑΦΕΛΕΙΑ ΠΙΑ;KATAΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή