«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι έξω από το σπίτι του Σημίτη. (βίντεο)


Εδώ και μία ώρα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη πάνω από 300 διαμαρτυρόμενοι, για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα.

Αυτή είναι η δεύτερη προγραμματισμένη διαμαρτυρία τους, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες.
Στις 13 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ενώ αναμένεται την ίδια ημέρα να επισκεφτούν και το σπίτι του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Στη διαμαρτυρία των Εξω-Πορτίστας κάτω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Σημίτη, ένας εκ των επικεφαλής ήταν ο Δημήτρης Κολλάτος. Ο γνωστός δημοκρατικός σκηνοθέτης δεν παρέλειψε να βροντοφωνάξει από μια ντουντούκα, για να τον ακούσουν τόσο οι συγκεντρωμένοι όσο και ο πρώην πρωθυπουργός! Δείτε το βίντεο που τράβηξε η φωτορεπόρτερ Μελίνα Βαρβαρέζου.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο













 tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου