«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ανοικτή επιστολή της "ΠΡ.Α.Ο.Σ" προς ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους ( Ποιούς θα ψηφίσουμε)


Αγαπητοί μας υπο-ψήφιοι συμπατριώτες
 Χριστός Ανέστη.

Σε λίγες ημέρες ο ελληνικός λαός , μέρος του οποίου είναι και οι 100.000 επώνυμοι αντιρρησίες Ορθόδοξης συνείδησης, θα αποφασίσει ποιοί θα τον εκπροσωπήσουν.

Είναι αλήθεια ότι μας έχετε περιγράψει άλλοτε με σαφή και άλλοτε με ...δυσδιάκριτο τρόπο, το πώς θα διαχειριστεί το κόμμα σας , τα ζέοντα και πανθομολογουμένως γιγάντια προβλήματα που αντιμετωπίζει το έθνος μας , ώστε προστατευθούν εκείνα που μέχρι χθές θεωρούντο αυτονόητα.
Η εθνική κυριαρχία, η κοινωνική ομαλότητα και η ανάπτυξη , είναι  "στόχοι" κοινοί  σε όλους σας.

Παρατηρήσαμε όμως με λύπη, ότι ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα των δημοσιοποιημένων  προγραμματικών σας υποσχέσεων – δηλώσεων , δεν υπάρχει η ρητή και αμετάκλητη δέσμευση πως θα  καταργήσετε όλα αυτά  τα θεσμικά μέτρα και νόμους, που έπληξαν σοβαρά την ελευθερία του προσώπου ,τραυμάτισαν το αυτεξούσιο του Έλληνα πολίτη και προσέβαλλαν την θρησκευτική μας συνείδηση.

Αναφερόμαστε στις πολυπλόκαμες εφαρμογές της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», όπως αυτές θεσμοθετήθηκαν τα τελευταία χρόνια και των οποίων το επιστέγασμα θα είναι, όπως σας έχουμε περιγράψει σε προηγούμενες επιστολές μας, η λεγομένη «κάρτα του πολίτη».

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας.


Ποιός είναι ο ΣΕΕ; Γιατί δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ; Γιατί δεν ακούσαμε πολλά πράγματα γι αυτόν; Πως αντίθετα, προβάλλεται το Κόμμα Καμένου τόσο πολύ; Η απάντηση είναι απλή αγαπητοί φίλοι. Ο ΣΕΕ είναι το μόνο κόμμα που τα μέλη του δεν έχουν καμμία σχέση με το φαύλο και δοσίλογο πολιτικό σύστημα. Δεν θα βρείτε στους κόλπους του «ανεξαρτητοποιηθέντες» βουλευτές, ούτε μέλη που να έχουν την παραμικρή σχέση με το «σύστημα». 

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να σκεφτείτε γιατί οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» προβάλλονται καθημερινά από τα μεγάλα κανάλια των ιδιωτικών και διαπλεκομένων συμφερόντων... Ας το γνωρίσουμε καλύτερα: