«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ανάστα Κύριε βοήθησον ημίν. Στα όπλα χριστιανοί! Τον εχθρό μας τον ψηφίσαμε! π.Βασίλειος Βολουδάκης

Αυτό το Πάσχα είναι αλλιώτικο από όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα και εμείς και οι παλαιότεροι από εμάς.
Αυτό το Πάσχα μας μεταγγίζει την ατμόσφαιρα των «Ελεύθερων Πολιορκημένων» και μας κάνει να νοιώσουμε την ψυχολογία των ανθρώπων της Εξόδου του Μεσολογγίου. Μας δίνει την αίσθηση ότι είμαστε πολιορκημένοι μέσα στην Πατρίδα μας, όχι από ένα βάρβαρο εχθρό, που ξέρουμε πως δεν μπορεί να συγκριθεί με την Αλήθεια της Παραδόσεώς μας αλλά πολιορκημένοι από ένα ύπουλο εχθρό που θαυμάζουν και υπηρετούν, αυτοί που μας κυβερνούν.
Τώρα, ο εχθρός βρίσκεται μέσα, εντός των τειχών, ντυμένος με τα διακριτικά του Έλληνα, χωρίς, όμως, την ψυχή και την πίστη του Έλληνα. Γι’ αυτό δεν νοιώθουμε την χαρά και τον ενθουσιασμό των Ελεύθερων Πολιορκημένων, που μάχονταν έναν αλλόθρησκο και αλλόφυλο εχθρό, αλλά τη θλίψη και το ψυχικό βάρος αυτού που πρέπει να αντιμετωπίση τον ίδιο του τον αδελφό, τον συνέλληνα, που συντάχθηκε σε όλα με τον εχθρό της Αλήθειας και ταυτίσθηκε με το ήθος του.

Τώρα, νοιώθουμε απόλυτα τον ψαλμωδό: «Ει ο εχθρός ωνείδισέ με, υπήνεγκα αν, και ει ο μισών επ’ εμέ εμεγαλορρημόνησεν εκρύβην αν απ’ αυτού, συ δε άνθρωπε ισόψυχε, ηγεμών μου και γνωστέ μου, ος επί το αυτό εγλύκανάς με εδέσματα, εν τω οίκω του Θεού επορεύθημεν εν ομονοί»!

Αυτό το Πάσχα μας βρίσκει θορυβημένους, αμήχανους, φοβισμένους, γιατί δεν ξέρουμε, ούτε μπορούμε να υποψιασθούμε τι μας ξημερώνει η αυριανή ημέρα. Το μόνο που

Παραβιάζουν τα χωρικά ύδατα και άλλων χωρών οι Τούρκοι και ιδού πως αντιμετωπίζονται (video)

Με αφορμή τις πρόσφατες συνεχόμενες τουρκικές ναυτικές προκλήσεις στον Aργοσαρωνικό και την απορία που αρκετοί εξέφρασαν για το τι θα μπορούσε να πράξει το Πoλεμικό Ναυτικό για τη συμμόρφωση των υπερφίαλων τούρκων κυβερνητών των συνολικά 7 πολεμικών πλοίων που αποφάσισαν να διασχίσουν το Στενό του Καφηρέα, θα μπορούσαμε να ανατρέξουμε στο πρόσφατα παρελθόν και να δούμε δύο περιστατικά που σημάδεψαν τις ουκρανο-τουρκικές σχέσεις.
Πιο συγκεκριμένα στα μέσα Ιανουαρίου του 1998, δεκαεπτά τουρκικά αλιευτικά πλοία εντοπίστηκαν από τρία σκάφη της ουκρανικής Ακτοφυλακής να ψαρεύουν στην περιοχή των ρουμανο-ουκρανικων θαλάσσιων συνόρων, εντός της ΑΟΖ της Ουκρανίας.
Παρά τις προειδοποιήσεις των σκαφών της ουκρανικής Ακτοφυλακής, τα τουρκικά αλιευτικά συνέχισαν να μην υπακούν στις υποδείξεις τους, ενώ ξεκίνησαν να εκτελούν επικίνδυνους ελιγμούς. Ως αποτέλεσμα αυτής της στάσης των τουρκικών αλιευτικών, τα σκάφη της ουκρανικής Ακτοφυλακής άνοιξαν προειδοποιητικό πύρ κατά των τουρκικών αλιευτικών με σκοπό να τα αναγκάσουν να σταματήσουν.
Την ίδια στιγμή ένα από τα τουρκικά αλιευτικά κατά τη διάρκεια επικίνδυνων  χτύπησε ένα σκάφος

Dauphin AS 365N3. Το ελικόπτερο της FRONTEX -Λιμενικού που απειλούν καθημερινά πλέον να καταρίψουν οι Τούρκοι πάνω από το Φαρμακονήσι!



Περισσότερες πληροφορίες ellinika-ftera.blogspot.com

ΜΥΑ Λιμενικό. Παραμονές Πάσχα ΄96 ο Μαρίνος Ζαπάτης πέφτει νεκρός από σφαίρες Αλβανών μαφιόζων χρηματοδοτούμενων από την Άγκυρα.


Η Μονάδα ονομάζεται Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών, και είναι αυτοί οι  άνθρωποι τους "χρησιμοποιούν" όλοι για να τους ξελασπώσουν από οτιδήποτε.

Εδώ μια φώτο που δείχνει τον συγκεκριμένο αξιωματικό του λιμενικού (πρόκειται για τον "κακό" Ανθυποπλοίαρχο των ημερών που πρέπει να εξοντωθεί!), να τον έχει "χρησιμοποιήσει" ο Σημίτης στα 'Ιμια, για να τα προστατεύσει, και μαζί με αυτά την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας.
Άσχετα αν ελάχιστα αργότερα τους ζήτησε να υποστείλουν την ελληνική σημαία και να παραδώσουν ελληνικό έδαφος.
Ελάχιστο δείγμα καθήκοντος αφού κάθε ημέρα που περνά παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα, εκτελόντας αποστολές.
Ο συγκεκριμένος αξιωματικός, είναι ένα από τα καλύτερα στελέχη που διαθέτει το Λιμενικό και ο ελληνικός στρατός. Μεταξύ άλλων έχει:
Λάβει μετάλλιο ανδρείας μετά την επιτυχή επιχείρηση στην οποία ηγείτο τον Ιούλιο του 2000, όταν ένας πάνοπλος Τσέχος κακοποιός κατέλαβε ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν 5 Ελβετοί και ένας Έλληνας.
• «Οργώσει» με τους άξιους συναδέλφους του, το Ιόνιο και το Αιγαίο συλλαμβάνοντας εμπόρους ναρκωτικών και διασώζοντας εκατοντάδες λαθρομετανάστες.
Βρεθεί στην «πρώτη γραμμή» το βράδυ των Ιμίων, πραγματοποιώντας περιπολίες σε απόσταση 50 μέτρων από την βραχονησίδα.

Παλέψει για τη διάσωση επιβατών του «Σάμινα» και ναυτικών του «Δύστος».

Ήταν στην ίδια επιχείρηση -παραμονές Πάσχα του 1996- ανοιχτά του Κόλπου της Παναγιάς, στη Θεσπρωτία, όταν Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, που επέβαιναν σε φουσκωτό, άνοιξαν πυρ στο ελληνικό σκάφος με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 25χρονος Λιμενικός Μαρίνος Ζαμπάτης.

Οι επιχειρήσεις στις οποίες τόσο ο συγκεκριμένος αξιωματικός όσο και οι συνάδελφοί του έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα γράμματα είναι εκατοντάδες. Και το πράττουν δίχως ανταλλάγματα και μίζες, αλλά με μοναδικό τους στόχο την ασφάλεια και τη διατήρηση της ακεραιότητας της χώρας…
Αυτοί είναι οι καθημερινοί μας ήρωες, που αθόρυβα, νύχτα και μέρα, μάχονται για την πατρίδα. Και αν κάποιος πιστεύει ότι δεν είναι έτσι, τότε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω".



Η συγκεκριμένη μονάδα του Λιμενικού σε καθημερινό πόλεμο. Μαρίνος Ζαπάτης

Ο χρόνος , ξημερώματα μεγάλου Σαββάτου 27-4-1996, ο τόπος ανοιχτά του Κόλπου της Παναγιάς,

Σκάνδαλο στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Με το νέο νόμο για ΑΠΕ χαρίζει εκατομμύρια στην ισπανική πολυεθνική IBERDROLA , από τις τσέπες του Ελληνικού λαού.


Στο νομοσχέδιο Μπιρμπίλη για τις ΑΠΕ εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή, περίεργη διάταξη για αιολικά πάρκα, που ήταν παντελώς εκτός δημόσιας διαβούλευσης και παντελώς εκτός προτάσεων φορέων και πολιτών.
Συγκεκριμένα στο άρθρο 5.2, προστέθηκε την τελευταία στιγμή μια παράγραφος δ) (βλ. ρύθμιση) που πριμοδοτεί 25% την τιμή πώλησης ρεύματος από ιδιωτικά αιολικά πάρκα σε νησιά που διασυνδέονται με την ηπειρωτική Ελλάδα με πρωτοβουλία επενδυτή, αναλόγως της απόστασης!!!

Και ενώ δεν είχαμε αντιληφθεί τι σήμαιναν αυτά, ή ποιους ωφελούσαν, μάθαμε πως η ισπανική πολυεθνική Iberdrola σε παρουσίαση προς τραπεζίτες πριν λίγο καιρό ανέφερε χωρίς καμία ντροπή πως….. περιμένει την οριστικοποίηση του τρόπου χρηματοδότησης της από την Ελληνική Κυβέρνηση και την πολιτική εντολή προς τη ΡΑΕ για την έκδοση των αδειών, των μεγάλων αιολικών πάρκων της σε νησιά αιγαίου με διασύνδεση!!! (βλ. Slides παρουσίασης)

Έκρυψαν τρεις αναχαιτίσεις μέσω ραντάρ σε ελικόπτερο του Λιμενικού - Ένδεκα παραβιάσεις του ΕΕΧ

Ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος το οποίο επιχειρούσε στην περιοχή του Αν. Αιγαίου του Φαρμακονησίου στο πλαίσιο της επιχείρησης FRONTEX, αναχαιτίστηκε δια ασυρμάτου τρεις φορές κατά την διάρκεια της ημέρας από το τουρκικό ραντάρ της Datca. Ο ελεγκτής του τουρκικού ραντάρ ζητούσε από το πλήρωμα του ελικοπτέρου να εξέλθει από τον «τουρκικό εναέριο χώρο» με πάγια απειλή την αποστολή μαχητικών εναντίον του.
Οι κλήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των συνηθισμένων περιπολιών που εκτελεί το ελικόπτερο στην περιοχή, καθώς και κατά τη διάρκεια της πτήσης του από το αεροδρόμιο της Κω προς την βάση του Ναυτικού στο Κοτρώνι Μαραθώνα. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου αγνόησε τις κλήσεις αυτές και ολοκλήρωσε την αποστολή του φθάνοντας πριν λίγο στο Κοτρώνι.
Το ΓΕΕΘΑ απέκρυψε την πρόκληση στο πλαίσιο της νέας τακτικής που ακολουθείται να μην δημοσιοποιούνται οι επιθετικές κινήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο.
Την ίδια στιγμή που το ελληνικό ελικόπτερο αναχαιτιζόταν - έστω και με κλήση ραντάρ - εντός του Εθνικού Εναέριου Χώρου, τα τουρκικά μαχητικά απελευθερωμένα πλέον από το άγχος της αναχαίτισης, προχώρησαν σε 11 (!) παραβιάσεις του ΕΕΧ. Συνολικά 16 τουρκικά μαχητικά μπήκαν σήμερα στο Αιγαίο, στον βόρειο και τον κεντρικό τομέα. Τα μισά ήταν οπλισμένα.

Η καταστροφή της Χίου 30 Μαρτίου 1822


Αναφερόμαστε στη σφαγή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στη Χίο από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 30 Μαρτίου 1822, ως αντίποινα για την κήρυξη της επανάστασης στο νησί από τον Σάμιο Λυκούργο Λογοθέτη. Η έκρηξη της Επανάστασης βρήκε το πολυπληθές ελληνικό στοιχείο της Χίου να ευημερεί (117.000 έναντι 3.000 Οθωμανών Τούρκων και 100 Εβραίων). Με τον στόλο τους, το εμπορικό τους δαιμόνιο και τη διπλωματία τους, οι Χιώτες κυριαρχούσαν στη Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Το γεγονός αυτό ώθησε τον Σουλτάνο να παραχωρήσει στο νησί πολλά προνόμια, που άγγιζαν το καθεστώς αυτονομίας.
Έτσι, οι κυρίαρχες τάξεις της Χίου δεν είχαν κανένα λόγο να ξεσηκωθούν κατά των Τούρκων. Το μαρτυρά και η αποτυχία του Τομπάζη τον Απρίλιο του 1821. Οι ντόπιοι πρόκριτοι είχαν και μία σοβαρή δικαιολογία να αντιδρούν στον ξεσηκωμό: η Χίος βρίσκεται σχεδόν δύο μίλια από τη Μικρασιατική ενδοχώρα, με αποτέλεσμα κάθε απόπειρα εξέγερσης να είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.
Στις 10 Μαρτίου 1822 ο Σάμιος Λυκούργος Λογοθέτης, με την προτροπή του Χιώτη Αντωνίου

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Τροπάριο Κασσιανής - Σπύρος Περιστέρης (βίντεο)

Απόσπασμα από την Ακολουθία της Μεγάλης Τρίτης καθώς και το "Τροπάριο της Κασσιανής" , σε ηχογράφηση περί τα μέσα της δεκαετίας ’70 στη Μητρόπολη.

Νέα συνέντευξη του Alex Jones. "Ελληνες πείτε ΟΧΙ"!!! (video)

Δύο συνταρακτικά video για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα από την συνέντευξη που έδωσε ο δημοσιογράφος -αναλυτής Alex Jones στην δημοσιογράφο Helen Scopis στις 23 Μαρτίου 2010, λίγες μέρες πρίν την σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. όπου αποφασίστηκε η "ηθική" υποστήριξη στην Ελλάδα.........

Δείτε πως σκέπτονται οι Ευρωπαίοι "φίλοι" μας. Οι μεγαλοτραπεζίτες και οι επίδοξοι δανειστές μας.....

Δείτε πιά στάση μας προτρέπει να κρατήσουμε ο Alex Jones....

Σας προτρέπω φίλοι και φίλες να τα δείτε και τα δύο μέχρι το τέλος γιατί η μια ερώτηση της δημοσιογράφου είναι πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη....






koukfamily.blogspot.com     πηγή video Youtube Vasoula2908

«Τούμπες» κάνουν οι θεσμοί με εντολή Παπανδρέου…

Αντιδράσεις στα κοινοβουλευτικά έδρανα προκάλεσαν οι δηλώσεις του αδελφού του πρωθυπουργού Νίκου Παπανδρέου με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του με την κυβερνητική αποστολή στο Αμπου Ντάμπι. Η συνέντευξή του στο χθεσινό «Βήμα», όπου μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπανδρέου υποστηρίζει «ακόμη και τούμπες είμαι πρόθυμος να κάνω προκειμένου να βοηθήσω την πατρίδα μου. Θέτω το επώνυμό μου στην υπηρεσία της χώρας. Εγώ δεν κλείνω συμφωνίες. Λέω απλώς στους Αραβες να έρθουν στην Ελλάδα να επενδύσουν», προκάλεσε αμηχανία σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αντιδράσεις στη Ν.Δ.
Οπως ανέφεραν, η «ομολογία» ότι πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος μετά από εντολή του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου αποτελεί «πρόκληση», καθώς δεν έχει θεσμικό ρόλο στην κυβέρνηση, ενώ η «οικογενειοκρατία ενοχλεί όχι μόνο τα κομματικά στελέχη αλλά και την κοινή

Μίζες 50 εκατ. ευρώ για τα υποβρύχια

Εκατομμύρια ευρώ ως μίζες φέρεται να δόθηκαν σε Ελληνες αξιωματούχους που προωθούσαν και ελάμβαναν τις αποφάσεις για την προμήθεια των τεσσάρων γερμανικών υποβρυχίων τύπου 214 του Πολεμικού Ναυτικού. Αυτό προκύπτει από έρευνα εισαγγελέων του Μονάχου στο Εσεν και συγκεκριμένα στα γραφεία της εταιρίας Ferrostaal AG, η οποία μαζί με την επίσης γερμανική HDW ανέλαβε την υλοποίηση της σύμβασης 012Β του 2000 κόστους 1,85 δισ. ευρώ και ένα χρόνο αργότερα (2001) αγόρασαν από κοινού τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά από την ΕΤΒΑ και το Ελληνικό Δημόσιο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Καθημερινή» στο φύλλο της Κυριακής, η οποία επικαλείται μαρτυρικές καταθέσεις που έγιναν στην Εισαγγελία-1 του Μονάχου από στελέχη της γερμανικής εταιρείας (διερευνούσαν την υπόθεση ΜΑΝ, μητρική της Ferrostaal AG, στην οποία επίσης έχει διαπιστωθεί «λάδωμα» Ελλήνων), οι προμήθειες που δόθηκαν σε Ελληνες κρατικούς αξιωματούχους για τη σύμβαση ξεπέρασαν το 5% του κόστους της παραγγελίας.
Κάτι που σημαίνει, δηλαδή, ότι οι μίζες ανήλθαν σε τουλάχιστον

Και η… παρέλαση του μέλλοντος ! Η παρέλαση του Χρυσοχοΐδη-Βενιζέλου

ΟΚ, μάγκες, το πιάσαμε το υπονοούμενο. Τη μόνη παρέλαση που γουστάρετε είναι αυτή των γκέι. Γουστάρετε κουνιστά αγόρια, ξυρισμένα, με λαδάκι στο σώμα να «παρελαύνουν» χαρούμενα, φορώντας βρακιά-κωλοχωρίστρες, μπροστά από το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη!


Αυτό είναι το… πολιτικά ορθό στα άρρωστα μυαλά σας. Και την πατρίδα ποιος θα την υπερασπιστεί; Κανείς! Ακριβώς αυτό θέλετε αριστεροκουλτουριάρηδες του κ…, να μην υπάρχει καν πατρίδα.
Να γίνουμε μια επαρχία της Ευρώπης, δίχως εθνική συνείδηση, δίχως θρησκεία, δίχως σύνορα, δίχως τίποτα που να θυμίζει Ελλάδα. Να μετατραπούμε σε ένα γκέι – έθνος, όπου ο κάθε… διαφορετικός θα μπορεί να «παρελαύνει» ανενόχλητος.

Να είστε, όμως, σίγουροι ότι τα σχέδια σας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Όχι όσο υπάρχουν ΑΝΤΡΕΣ σαν τους ΟΥΚάδες που υπερασπίζονται τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους. Γκέγκε; 
elora.gr

Αριστεριστική δολοφονία, παταγώδης αποτυχία Χρυσοχοΐδη. Κύριε Χρυσοχοΐδη, πότε θα παραιτηθείτε;

Τα «αγαπημένα» παιδιά της «ριζοσπαστικής» αριστεράς, οι τρομοκράτες, το «πιο ενεργό κομμάτι της νεολαίας» κατά τα στελέχη του γνωστού «έκνομου» κόμματος, έκαναν πάλι το θαύμα τους. Σκότωσαν έναν ανήλικο μετανάστη και τραυμάτισαν σοβαρά τη μικρή αδερφή του, η οποία κινδυνεύει να χάσει την όρασή της, αλλά και τη μητέρα του. «Προοδευτικό ανδραγάθημα»...
Οι ηθικοί αυτουργοί πολλοί. Η «ένοπλη» αριστερά απέκτησε και άλλον Αξαρλιάν, αυτή τη φορά ανήλικο και μετανάστη! Τραγική ειρωνεία… Για άλλη μια φορά απέδειξαν στην ελληνική κοινωνία ποιοι πραγματικά είναι οι της «ριζοσπαστικής αριστεράς». Εθνομηδενιστές, μηδενιστές, πυρομανείς και χωρίς τον παραμικρό σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, ακόμα και μικρών παιδιών. Γιατί όταν τοποθετούν βόμβες, πρέπει να ξέρουν ότι μπορεί και να σκοτώσουν. Και εφόσον το ξέρουν και το κάνουν (και δεν μπορεί να μην το ξέρουν), είναι δολοφόνοι.

Κομμάντο της 31η Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων στο Μαρόκο για αναζήτηση του Σεϊχη... (βίντεο)

ellinika-ftera.blogspot.com

ImageΟκτώ μέλη της 31ης Μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας μεταβαίνουν στο Μαρόκο με αεροσκάφος  C-27J προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες που γίνονται στην έρημο του Μαρόκου για την ανακάλυψη του Σεΐχη Άχμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναγιάν, αδερφό του Εμίρη του Αμπού Ντάμπι. Για όσους παραξενεύονται από την εμπλοκή της 31 ΜΕΕ η οποία ειδικεύεται σε αποστολές CSAR (έρευνας και διάσωση μάχης) σημειώνουμε τα εξής: Ο εν λόγω σεϊχης του οποίου το αεροπλάνο κατέπεσε και συνετρίβη την περασμένη Κυριακή στο Μαρόκο είναι εκ των συνιδιοκτητών των ΕΝΑΕ αφού η οικογένειά του έχει το 75% της Abu Dhabi Mar που αγόρασε τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Η εντολή στην Αεροπορία για αποστολή της 31 ΜΕΕ ήρθε εκτός υπουργείου Άμυνας…
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr, το αεροσκάφος – ένα μικρό ελικοφόρο ultrlight-  έπεσε σε μία λίμνη, από όπου κατάφερε να βγει ζωναντός ο Ισπανός πιλότος, αλλά όχι ο εμίρης.
Το C-27J θα προσγειωθεί στο Ραμπάτ. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Σεϊχη και το ultralight που επέβαινε. Η λίμνη έχει βάθος 60 μέτρων. Ο Σεϊχης είναι ή μάλλον ήταν, ο 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στο κόσμο με περιουσία που ξεπερνούσε τα 700 δισ. δολάρια!


defencenet.gr

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μεγάλη εβδομάδα - Ερχόμενος ο Κύριος προς το Εκούσιο Πάθος (Βίντεο)

Βρέθηκε ο πραγματικός υβριστής των Αλβανών! (τα video είναι αληθινά-όχι made in Alter-E)








το είδαμε εδώ

Μπαράζ εγληματικών ενεργειών

Δεν ξέρουμε αν γίναμε Καμπούς με τις βόμβες που σκάνε πάντως Σικάγο εχουμε γίνει σίγουρα. 45 εγκληματικές επιθέσεις έγιναν το Σαββατοκύριακο και αυτό μόνο στην Αθήνα.

Δύο ένοπλοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στα Πατήσια και άρπαξαν άγνωστο αριθμό αντικειμένων και χρημάτων.

Η αιματηρή ληστεία έγινε στις 10:15 σήμερα το πρωί σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αχαρνών και Σερίφου στα Πατήσια.

Η δεύτερη αιματηρή ληστεία σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη ληστεία με τραυματισμό στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στα  Πατήσια, σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ σε μικρή απόσταση, στη διασταύρωση Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη στην ίδια περιοχή.
Δύο άγνωστοι, πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία. Και στις δύο περιπτώσεις από τις αστυνομικές δυνάμεις γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μαϊμού τα περιβόητα βίντεο με τα ΟΥΚ. Ποιοί καλλιεργούν για άλλη μια φορά το ρατσιστικό μίσος; (video)

  • Ποιοί καλλιεργούν για άλλη μια φορά το ρατσιστικό μίσος;
  • Ποιοί και γιατί θέλουν να μειώσουν το κύρος του στρατεύματος;
  • Μήπως για του ρίξουν τις ευθύνες (λόγω υπέρμετρου εθνικισμού-φανατισμού) σε κάποιο "λάθος" με τους Τούρκους ή με τους Αλβανούς;
Είπαμε να το καθυστερήσουμε λίγο και να το βγάλουμε αύριο αλλά οι εξελίξεις και η λύσσα των προβοκατόρων μας πρόλαβε. Λίγη ώρα μετά λοιπόν από την “οργή” των Σκοπιανών για τα ρατσιστικά συνθήματα που “φώναξαν” τα ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εμφανίστηκε στο Άλτερ και το ανάλογο βίντεο.
Είναι άξιο απορίας πως το κανάλι προέβαλε αυτό το βίντεο που καλλιεργεί το ρατσιστικό μίσος, χωρίς να ελέγξει καν την εγκυρότητα του. Αυτό το μόρφωμα δεν χρειάστηκε καν ειδική επεξεργασία για να αποδειχτεί η χάλκευση του, σε σύγκριση με το πρώτο που είναι πιο καλοφτιαγμένο. Δείτε το λοιπόν με προσοχή:

Νίκος Παπανδρέου: Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Ελληνας με αμερικανική καρδιά....

Tελικά πόσα θέλουν να μας τρελλάνουν. Σήμερα το Βήμα αγιογραφεί τον Νικο Παπανδρέου, αδελφό του πρωθυπουργού και συγχρόνως δικαιολογεί την εμπλοκή του συγκεκριμένου ατόμου στην συμφωνία των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που έγινε στο Αμπού Ντάμπι με τα Αραβικά Εμιράτα.
Γράφει λοιπόν σήμερα το .....έγκριτο Βήμα:

 
Ως τώρα γνωρίζαμε ότι ο κ. Νίκος Παπανδρέου είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας και αδελφός του Πρωθυπουργού. Τους τελευταίους μήνες αποκαλύπτεται ότι είναι ταυτόχρονα και ένας άτυπος , άμισθος(sic) και αφανής ειδικός πρωθυπουργικός απεσταλμένος για διαχείριση κρίσεων και ειδικών αποστολών με στόχο την προσέλκυση ξένων, κυρίως αραβικών, επενδύσεων. Ο ρόλος του κ. Ν. Παπανδρέου, 53 ετών σήμερα, αποκαλύφθηκε όταν ο φωτογραφικός φακός της κυρίας Συμέλας Παντζαρτζή τον «εγκλώβισε» στη συνάντηση που είχαν στο Αμπου Ντάμπι η κυρία Λούκα Κατσέλη και ο κ. Χ. Παμπούκης με τον εμίρη για τη συμφωνία των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Πολλοί έσπευσαν να τον κατηγορήσουν: Με ποιον θεσμικό ρόλο βρέθηκε ο αδελφός του Πρωθυπουργού στα Εμιράτα και μετέχει στην προσέλκυση επενδύσεων με τους Άραβες; Ακόμη και ερώτηση κατατέθηκε στη Βουλή γιατί ήταν επιβάτης του πρωθυπουργικού Εμπραέρ. Ο ίδιος δεν δίστασε να αντιδράσει:

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

"Ιδού ο Νυμφίος Έρχεται... πρωτοψάλτης Καβαρνός"

H Δραγώνα απειλεί την ηρωική Δασκάλα Χαρά Νικοπούλου: Βγάλτε την έξω από το ΥΠΕΠΘ τώρα!

 Η δεδηλωμένη νεο-οθωμανή, κ. Δραγώνα, η οποία στερήται βασικού τίτλου σπουδών για την θέση που κατέχει, επειδή ενοχλήθηκαν οι πράκτορες του νοε-οθωμανισμού- ατατουρκισμού από την ηρωϊκή δασκάλα,  με αυθεντικό κεφαλαίο "Δ",  Χαρά Νικοπούλου, αποφασίζει όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα την οθωμανική εξόντωσής της ηρωϊκής δασκάλας.



Ότι και να κάνει όμως δεν θα μπορέσει να ξεριζώσει ποτέ μέσα από τις καρδιές των Ελλήνων τον ηρωισμό της Χαράς, και του παραδείγματος προς μίμηση της αγάπης της σε μαθητές, αλλά και από την άλλη μεριά της πλάστιγγας την δική της "εφιαλτικής" παρουσία στους ελληνόπαιδες, και τις ολοκαυτωματικές προσπάθειας εξοντώσεώς τους.


Αντί ευχολογίων όμως ας κάνουμε και εμείς πράξη.

Συλλογή υπογραφών: Να αποσυρθεί η κ. Θ. Δραγώνα από την γ.γ. του υπ. Παιδείας (http://www.ardin.gr/node/2707)

κάντε κλικ πάνω στην φωτογραφία για να την μεγεθύνετε
dhmopshfisma.blogspot.com

Πλην Λακεδαιμονίων και... Συριζαίων. Πέρασαν ΣΥΡΙΖΑ και δεν ακούμπησαν…

Διαμαντής Μπασαντής
Έτυχε να είμαι στην παρέλαση των μαθητών της Ραφήνας… Και να περιμένω την κόρη μου να παρελάσει. Μαζί τα άλλα δύο παιδιά μου. Ο μικρός κουνούσε ενθουσιασμένος μια μικρή σημαιούλα. Η ατμόσφαιρα γιορτινή… Πρώτοι-πρώτοι πέρασαν μερικοί υπερήλικες. Απομεινάρια της θρυλικής εκείνης Εθνικής Αντίστασης 1941-44. Ένας από αυτούς κρατούσε μια από εκείνες τις παλιές σημαίες με το μεγάλο σταυρό στη μέση (τη λέγαμε κάποτε «η σημαία της στεριάς»)…Μετά ακολούθησαν τα παιδιά…

Και κάπου εκεί θυμήθηκα τις βλακώδεις απόπειρες των Συριζαίων να σταματήσουν τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου. Και με έπιασε νευρικό γέλιο με τις διάφορες θεωρητικούρες περί «εθνικισμού»…

Οι του ΣΥΡΙΖΑ, οπαδοί του άκρατου ατομικισμού, της απόλυτης εξατομίκευσης και της μοναδικής απολυτότητας τους. Οπαδοί της άποψης πως το εγώ είναι το παν και το εμείς είναι τίποτα….

Στη συνέχεια το γέλιο έγινε καγχασμός όταν άκουσα τους περισσότερους γύρω μου να λένε για τις πατρίδες των παππούδων τους μια τέτοια μέρα. Μέσα στις σκόρπιες κουβέντες των Μικρασιατών γύρω μου θυμήθηκα την απίθανη κ. Ρεπούση, που είχε γράψει για «το συνωστισμό της Σμύρνης». Σκέψου σε αυτούς εδώ (όλοι Μικρασιάτες αυτοί που εποίκισαν τη Ραφήνα) να τους έλεγε κανείς για τον «συνωστισμό» της Ρεπούση. Θα αγρίευαν άσχημα και ίσως επαναστατούσαν, μέρα που είναι…

Κι όμως, εκεί που τώρα υπάρχει η «έρημος» του ΣΥΡΙΖΑ και η «ξεραΐλα» της Ρεπούση

Η Ελλάδα που καταπίνει και εξοντώνει τους σύγχρονους ήρωές της! Σταύρος Λάλας: "Με πρόδωσαν οι Έλληνες πολιτικοί"

Οι Αμερικανοί σχεδίαζαν μία προβοκάτσια που θα οδηγούσε σε εμπλοκή της χώρας με τα Σκόπια. Ο Λάλας το γνώριζε. Όμως το έμαθαν και λάθος άνθρωποι.


Για τη CIA, ο Στηβ Λάλας, πρώην υπάλληλός της σε εμπιστευτικές θέσεις, είναι ένας προδότης. Για τους Έλληνες, ένας πατριώτης που κατάφερε να κατασκοπεύει την πιο ισχυρή μυστική υπηρεσία του κόσμου.


Η ιστορία του Λάλα δεν είναι μια ιστορία κατασκοπίας μόνο. Είναι αυταπάρνησης, πατριωτισμού και μαζί ντροπής και προδοσίας. Τα δύο πρώτα ανήκουν αποκλειστικά στον ΣΤΑΥΡΟ.



Τα υπόλοιπα ανήκουν σε μια χούφτα Κυπατζήδων, πολιτικών και επαγγελματιών της υποτέλειας.



Το τραγικό για τον Σταύρο Λάλα είναι πως πλήρωσε για όλα.

Το 1993, είδα για πρώτη φορά το πρόσωπο του Σταύρου Λάλα. Η εκδικητική αμερικανική κρατική μηχανή, για παραδειγματισμό, άφησε να κάνουν το γύρο του κόσμου τα πλάνα με ένα μικρόσωμο άντρα, δεμένο με αλυσίδες, ανάμεσα σε πράκτορες του FBI.

Ο Λάλας είχε συλληφθεί για κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας.

Γιάννης Παναγόπουλος πρόεδρος ΓΣΕΕ. Άνω των 150.000€ ετήσιο εισόδημα

Η Διαμαντοπούλου υπ. Μη εθνικής παιδείας, και ο λόγος που είναι Μη εθνικής παιδείας

Υπεραμύνεται το δημόσιο σχολείο, αλλά όχι για τον κανακάρη της

 Έχει ένα γιο (να της ζήσει) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου. 
Ο γιός της, όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το International Baccalaureate.
Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα: 

1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο.... Δημόσιο Σχολείο.
2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ(International Baccalaureate) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό.
Ποια είναι αυτή η μητέρα;
Μα η

Βορίδης:Μέ ἐπιχειρήματα στή Βουλή κατά τοῦ λαθρονομοσχέδιου....῎Εδωσε ρέστα!


το είδαμε εδώ klision.blogspot.com

Η Βόρεια Κορέα βύθισε πολεμικό της Νότιας με πάνω από 100 άτομα πλήρωμα!

Ανανέωση:
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πλοίο ήταν η κορβέτα Cheonan PCC-772 κλάσης Pohang, σχεδιασμένη για επάκτια άμυνα. 
Image
Κορβέτα της κλάσης Pohand.
 

___________________________

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Ρόιτερ, το Ναυτικό της Βόρειας Κορέας βύθισε σήμερα ένα πολεμικό σκάφος της Νότιας Κορέας με 100 άτομα πλήρωμα σε ύδατα στην δυτική ακτή της κορεάτικης Χερσονήσου.

Το Ρόιτερ επικαλείται δημοσίευμα του νοτιοκορεάτικου πρακτορείου ειδήσεων Yonhap το οποίο ανάφερε ότι το σκάφος της Νότιας Κορέας τορπιλίστηκε.

Δεν υπάρχουν ακόμα πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων αν και επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Για κάθε νεότερη πληροφορία θα υπάρξει σχετική ανανέωση.

Σημειώνεται ότι το συμβάν σημειώθηκε περί τις 22:45  λόγω της

Οι τούρκοι επισήμως μας γελειοποιούν, μας χλευάζουν και μας ειρωνεύονται για την κατάργηση των μηχανοκίνητων στις παρελάσεις.

ImageΗ χλεύη της Άγκυρας έχει καταντήσει η Ελλάδα: Συνεχάρη την ελληνική κυβέρνηση για την απόφασή της να καταργήσει τα πάσης φύσεως μηχανοκίνητα και βαρέα όπλα από τις παρελάσεις της εθνικής επετείου ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες με την εξής δήλωση που περιέχει μεγάλη δόση ειρωνείας και κοροϊδίας: «Δεν πρέπει να υπάρχουν στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο βαρέα όπλα γιατί πρέπει να υπάρχει ειρήνη». Αυτό το είπε υπουργός του πλέον στρατοκρατικού και υπερεξοπλισμένου κράτους προφανώς νομίζοντας ότι στην Ελλάδα όλοι έχουν τα εθνικά ανακλαστικά κάποιων μανδαρίνων του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών...
Ούτε είπε κάτι για τις τουρκικές παρελάσεις με τα εκατοντάδες άρματα, ΤΟΜΑ, αυτοκινούμενα πυροβόλα κλπ. Αλλά όπως είπαμε: Βρίσκουν και κάνουν. Ειδικά μετά την απαγόρευση δημοσιοποίησης των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα δούμε και πολύ χειρότερα πράγματα.
Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο με την αντίστοιχη τουρκική στρατιωτική παρέλαση και θα καταλάβετε το εύρος της ειρωνείας του Τούρκου.

Κατά τα λοιπά προέβλεψε «Θεαματικά αποτελέσματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά την επικείμενη, και  προγραμματιζόμενη για το διάστημα από τα τέλη Μαϊου μέχρι τα μέσα Ιουνίου, συνάντηση των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Τουρκίας στην Αθήνα».

Ο Θεός να μας βοηθήσει…

Πάντως συνάντηση στις Βρυξέλλες είχε ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας, τόσο με τον ομόλογο του Χάρη Παμπούκη, όσο και με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
defencenet.gr

2ο Εξωφρενικό Εθνικιστικό ρατσιστικό video από ΟΥΚ(ΜΥΚ). Χρυσοχοΐδη εκτέλέσέ τους αμέσως να μην ξανακουστούν!



το είδαμε εδώ

Κύριε Χρυσοχοΐδη παραιτηθείτε αμέσως.



Γράφει:Ο Διογένης
Κύριε Χυσοχοΐδη πρέπει να παραιτηθείτε αμέσως για 4 ουσιαστικούς λόγους.

 

1.— Πρίν από 10 χρόνια περίπου, επιστρέφοντας από ένα μεγάλο ταξίδι σας,(το τερπνόν μετά του
ωφελίμου..), προσκαλεσμένος αξιωματούχων των Η.Π.Α., ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ, με τις δηλώσεις σας στο ΒΗΜΑ:  


« Ο αντιαμερικανισμός είναι το νέο χόμπυ των Ελλήνων..», «Αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι η οποιαδήποτε ονομασία των Σκοπίων αλλά η μεγάλη,οικονομική μας ανάπτυξη στα Βαλκάνια..» «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει αμέσως να αλλάξει όνομα και πολιτική..»
 

2.- ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ όταν πρόσφατα διαπίστωσε και ο τελευταίος Έλληνας ότι «εξαρθρώσατε» κάποια ανθρωπάκια της 17ης Νοέμβρη, ενώ οι ρίζες της,στις γνωστές ξένες μυστικές υπηρεσίες, ζουν,βασιλεύουν και μας τρομοκρατούν, με καινούργια και χειρότερα, αλλοπρόσαλλα, μαφιόζικα προσωπεία..

3.- ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ αμέσως μετά την ορκομωσία σας, αφήνοντας την Αθήνα στο έλεος των παντοδύναμων εμπόρων ναρκωτικών και των δυστυχισμένων ελλήνων και ξένων χρηστών.. Και ολόκληρη την Ελλάδα στο έλεος εκβιαστών,δολοφόνων και ληστών.

4.- Και σήμερα ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ, υιοθετώντας άμεσα και προκλητικά μια από τις πιο χοντρές προβοκάτσιες, με ένα κατασκευασμένο,χυδαίο,βίντεο εναντίον των μεταναστών.

Αλλά και για έναν ακόμη σοβαρότατο λόγο.

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Περί εθνικιστικών συνθημάτων ο λόγος! Μήπως προβοκάτσια-πρόγευση για να κουκουλώσουν τον απόηχο της απαγόρευση των μηχανικών παρελάσεων και μελοντικής ολοσχερούς απαγόρευσης;

Ο Χρυσοχοΐδης σε αγαστή συνεργασία με τον Βενιζέλο, έχουν εξοντώσει συστηματικά ο πρώτος το λιμενικό σώμα, (γι' αυτό άλλωστε το ανέλαβε και αυτό παράλληλα με την αστυνομία), και ο δεύτερος τον ελληνικό στρατό-αεροπορία-πολεμικό ναυτικό.

Όλα αυτά για να μπορέσουν να κάνουν πραγματικότητα το όραμα του Jeffry (ο οποίος ιδεολογικώς δεν κατάγεται από τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά από τον Κίσσιγκερ!), που του "ξέφυγε" σαν καημός και σαν πόθος  πριν 12 χρόνια σε καιρό πλήρης ηρεμίας και ειρήνης, σταθερότητας και οικονομικής ευμάρειας.
H ανατριχιαστική δήλωση:

«...Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα πού μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ό.τι μας ανήκει και νά μήν μπορούμε νά κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας».
Την δήλωση αυτή έκανε (1998) ό κ. ό Γιώργος Παπανδρέου στον κ. Θωμά Σάρα, αρχισυντάκτη της Βορειο-Αμερικανικής Επιθεώρησης «ΠΑΤΡΙΔΕΣ», Προέδρου τού Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών τού Ξενόγλωσσου Τύπου τού Καναδά.

 Το Λιμενικό Σώμα πρέπει να εξοντωθεί με κάθε τρόπο και κάθε μεθόδευση, και όταν υπάρχει σκοπός για κάτι θα βρεθεί και ο τρόπος, για να μπαίνουν οι ορδές που χρειάζονται ο Χρυσοχοΐδης -Βενιζέλος - Jeffry - Διαμαντοπούλου -Ρεπούση -Δραγώνα - Ραγκούσης - και οι υπόλοιποι "Έλληνες" που αποτελούν αυτήν την κυβέρνηση, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Κωνσταντίνος Χολέβας
Πολιτικός Επιστήμων

Όχι, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Το Βέλγιο από τις αρχές Μαρτίου 2010 βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει .... αλβανική μειονότητα! Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν χιλιάδες Αλβανοί υπήκοοι της Σερβίας και της ΦΥΡΟΜ εκμεταλλεύθηκαν την άρση της βίζας από τις χώρες τους προς την Ευρ. Ένωση και έσπευσαν στο Βέλγιο. Εκεί ζήτησαν να παραμείνουν ως μόνιμοι κάτοικοι και ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Υβ Λετέρμ τούς απήντησε πολύ απλά και ξεκάθαρα: «Απελαύνεσθε, δεν σας δίνουμε άδεια παραμονής»!
Η ιστορία είναι πολλαπλώς διδακτική και στέλνει μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες. Πρώτον καταδεικνύει ότι οι Αλβανοί που κατοικούν στη Νότιο Σερβία και κυρίως στο Πρέσεβο δεν είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν υπό σερβική διοίκηση.
Το παράδειγμα των ομοεθνών τους του Κοσσυφοπεδίου λειτουργεί ως όραμα και στόχος γι’αυτούς. Ή θα φύγουν , όπως επιχείρησαν αυτοί που πήγαν στο Βέλγιο, ή θα ξεκινήσουν-αργά ή γρήγορα-αποσχιστικό ένοπλο κίνημα. Οι Σέρβοι φαίνεται ότι δεν έχουν απαλλαγεί από τα βάσανα των αποσχιστικών κινημάτων. Αναμένουν απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης για το Κόσσοβο, αλλά ανοίγει νέα πληγή στη νότιο Σερβία.
Το δεύτερο μήνυμα απευθύνεται προς το πολυεθνικό και θνησιγενές κράτος των Σκοπίων. Και εκεί η

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Από τό υπουργείο προστασίας τού μουσουλμάνου-οθωμανού πολίτη. Σε διαθεσιμότητα ο αρχηγός του ελληνικού λιμενικού

Σε διαθεσιμότητα ο αρχηγός του λιμενικού για τα συνθήματα ντροπής
Ο αρχηγός του Λιμενικού, αντιναύαρχος Αθανάσιος Γκούσιος, ο επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων, οι οποίοι παρελαύνοντας χθες στο Σύνταγμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά Τούρκων και Αλβανών τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η εντολή έχει δοθεί από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο σχετικού video που αναρτήθηκε στο του Διαδικτύου, οι 36 βατραχάνθρωποι του αγήματος ανήκουν στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.
Άμεσα αντέδρασε ο υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, για τα ρατσιστικά συνθήματα των «Ράμπο» του Λιμενικού στη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης πήρε άμεσα θέση για τα όσα ακούστηκαν από το στόμα των βατραχανθρώπων, τονίζοντας σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει μία ιστορική μέρα μνήμης, ενώ χαρακτηρίζει «ανεγκέφαλους» τους ανθρώπους αυτούς.
Σοκ και αποτροπιασμός από τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τα χείλη των βατραχανθρώπων του Λιμενικού κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

sportitime

Οι σφαγές των Πακιστανών εναντίων χριστιανών!

Οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν με την βοήθεια των πασοκιστανών και λοιπών εκτρωμάτων, το ονειρεύονται σε 10 -15 χρόνια να συμβαίνει στην Ελλάδα.

Θα αφήσουμε την τύχη των παιδιών μας στα χέρια τους;


Ζευγάρι χριστιανών στο Πακιστάν αρνείται να ασπαστεί το Ισλάμ. Καίνε ζωντανό τον άντρα και οι αστυνομικοί βιάζουν την γυναίκα!

Ισλαμαμπάντ (AsiaNews) – Ο 38χρονος Arshed Masih, εξακολουθεί να μάχεται για τη ζωή του στο Νοσοκομείο ‘Holy Family’ στο Ραβαλπίντι, μία πόλη που δεν απέχει πολύ από την πρωτεύουσα του Πακιστάν.
Με τη βοήθεια της αστυνομίας, μουσουλμάνοι εξτρεμιστές την περασμένη Παρασκευή τον πυρπόλησαν επειδή αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ και βίασαν τη γυναίκα του, ανέφεραν οι τοπικές πηγές στο AsiaNews.
Το περιστατικό συνέβη μπροστά από ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Το 2005, Masih και η σύζυγός του άρχισαν να εργάζονται για έναν πάμπλουτο μουσουλμάνο επιχειρηματία, ως οδηγός εκείνος και ως καμαριέρα η σύζυγός του. Πρόσφατα και οι δύο έπεσαν σε δυσμένεια από τον εργοδότη τους και την οικογένειά του γιατί επέμεναν να παραμένουν χριστιανοί.
Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, η γυναίκα του Masih, η Μάρθα, "βιάστηκε από πράκτορες της αστυνομίας," ανέφεραν τοπικές πηγές. Τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας από 7 έως 12 ετών, τα υποχρέωσαν να παρακολουθούν τους γονείς τους να κακοποιούνται βάναυσα.

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Δημοτική Μουσική: Παιδιά γιατί είστε ανάλλαγα -Σαράντα παλληκάρια (Καζαντζίδης) - Δώδεκα Ευζωνάκια - Καραϊσκάκης (Ευγενία Ξεφτέρη το αηδονάκι)

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ - Παιδιά γιατί είστε ανάλλαγα
Τσάμικο ηρωικό τραγούδι, μεταπολεμικής ηχογράφησης, από τη Γεωργία Μηττάκη.





   Στέλιος Καζαντζίδης - Σαράντα παλληκάρια





   Δώδεκα Ευζωνάκια  ερμηνευμένο απο τον Χρόνη Αηδονίδη



Για το τέλος αφήσαμε ένα καταπληκτικό τραγούδι
Το όνομά της, Ευγενία Ξεφτέρη.
Ένα τυφλό αηδονάκι, που όσα δεν μπορεί να δει με τα ματάκια του τα τραγουδάει με την καρδιά του.
Δάσκαλός της ο π. Θεόδωρος Τσαμπατζίδης,
Σχολειό της το Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Θεσσαλονίκης.


Η Ευγενία Ξεφτέρη τραγουδά σε σχολική εορτή σε πρώτη εκτέλεση μουσική σύνθεση για τον Καραϊσκάκη. 

Η ερμηνεία της είναι εκπληκτική.
Την συνοδεύει η Νεανική χορωδία Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα Καλαμαριάς.


Η αγέραστη επικαιρότητα του ’21 (Στέλιου Παπαθεμελή)

«Tο Ελληνικόν Έθνος μαρτύρεται τον ουρανόν και την γην ότι υπάρχει ακόμη, μολονότι ο φοβερός ζυγός των Οθωμανών ηπείλει να το εξοντώσει». (Η εν Επιδαύρω Α΄των Ελλήνων Εθνική Συνέλευσις 15/1/1822). 

          Ναι υπήρχε και δεν έπαψε να υπάρχει ως σήμερα εις πείσμα του γεγονότος ότι πολλοί έξωθεν, αλλά και οι εντός των τειχών εθνομηδενιστές νυχθημερόν «μοχθούν» για να το εξαφανίσουν. Και θα υπάρχει όσο η απερινόητη διαλεκτική της ιστορίας θα δρά καθ’ υπέρβαση της λογικής της ιστορίας και υπό την επήρεια των μυστικών δυνάμεων της ζωής. Όσο δηλαδή θα υπάρχουν Έλληνες που θα αρδεύονται από τις ίδιες διαιώνιες πηγές που ενέπνευσαν τους προγόνους μας την ημέρα του Ευαγγελισμού. 


          Στην επτάχρονη επαναστατική περίοδο το Γένος επέδειξε όλες τις αρετές του. Αλλά σε ορισμένες φάσεις και όλα τα ελαττώματά του. Ο Αγώνας ανέδειξε ηγέτες πνευματικούς, στρατιωτικούς και πολιτικούς και μετέβαλε ανυποψίαστους ως

Να που πηγαίνουν οι "οικονομίες" από τις παρελάσεις.Χυδαία πρόκληση: Ντόλτσε βίτα με τα λεφτά του Ελληνικού λαού κάνει ο “Πρίγκηψ Νικόλαος”

Την ώρα που η Ελλάδα αγωνίζεται να βγει από το τέλμα που την έριξε η ανεύθυνη κυβέρνηση, οι περιπέτειες του αδελφού του πρωθυπουργού ...κύριου Νίκου Παπανδρέου συνεχίζονται, αποδεικνύοντας ότι η πλάκα στην Ελλάδα δεν έχει όρια.
Κοιτάξτε στο έγγραφο την προκλητική απάντηση Παμπούκη στην επερώτηση του βουλευτή Πάνου Καμμένου που παραδέχεται αυτό που αποκαλύψαμε πριν από ημέρες:                          
Ο Αδελφός Νικόλαος, ζει το απίστευτο παραμύθι του στην Ελλάδα με χλιδάτα ταξιδάκια, προεδρική περιποίηση και catering δεκάδων χιλιάδων Ευρώ.

Διαβάστε:

Κύπριοι αφανείς ήρωες του Εικοσιένα

ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ*

Κύπριοι εθελοντές που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Ελλάδας
Ο πρόξενος της Ελλάδος στην Κύπρο Γ. Σ. Μενάρδος κατήρτισε, το 1866, μητρώο Ελλήνων υπηκόων της Κύπρου, από τους οποίους μερικοί ήσαν παλαιοί εθελοντές αγωνιστές στην Ελληνική Επανάσταση.

ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Βρέθηκαν και πολέμησαν εθελοντές Κύπριοι αγωνιστές
ΠΕΝΗΤΕΣ ρακένδυτοι, δυστυχούντες, έχοντας αρκετοί από αυτούς και πολυμελείς οικογένειες για να συντηρήσουν, περιφερόμενοι σε διάφορα μέρη του νεοϊδρυθέντος μικρού ελληνικού κράτους, με τις πληγές τους παράσημα που είχαν προστεθεί σε αριστεία ανδρείας τα οποία κερδήθηκαν με αίμα, έζησαν το υπόλοιπο της ζωής τους αθόρυβα και ήσυχα πολλοί Κύπριοι εθελοντές που, μετά το τέλος της επανάστασης, παρέμειναν στην Ελλάδα για την απελευθέρωση της οποίας είχαν αγωνιστεί και οι ίδιοι. Όταν πέρασαν αρκετά χρόνια, πολλοί από αυτούς, γέροντες πλέον, έσπευσαν να υποβάλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους τα πιστοποιητικά των αγώνων τους, υπογραμμένα από διάφορους γνωστούς οπλαρχηγούς, υπό τις διαταγές των οποίων είχαν πολεμήσει, προκειμένου να τους δοθεί κάποια πενιχρή σύνταξη. Χάρη σ' αυτά τα πιστοποιητικά, που διασώθηκαν στα ελληνικά κρατικά αρχεία, γνωρίζουμε σήμερα τα ονόματα και τη δράση αρκετών Κυπρίων εθελοντών αγωνιστών στην Ελληνική Επανάσταση.

Οι Τούρκοι βεβηλώνουν τους ιερούς ναούς μας στα κατεχόμενα «Λόγω της ανοχής μας…»

Δεν έχουν το Θεό τους...

Οι Τούρκοι βεβηλώνουν τους ιερούς ναούς μας στα κατεχόμενα

Εκκλησίες μετατρέπονται σε νυχτερινά κλαμπ και πιτσαρίες, εκκλησιαστικές ιδιοκτησίες καταπατώνται με τη χρηματοδότηση της Ε.Ε. και ελληνικοί τάφοι απομακρύνονται από κοιμητήρια.

ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

 
Τοποθέτησαν φωτορυθμικά και πολύχρωμα φώτα που αναβοσβήνουν στις μεσαιωνικές τοιχογραφίες
Τρομακτικές διαστάσεις προσλαμβάνει η βεβήλωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στα κατεχόμενα, καθώς συνεχίζονται με αυξανόμενους, μάλιστα, ρυθμούς οι καταστροφές και οι λεηλασίες των χριστιανικών ναών της Αμμοχώστου. Σε χθεσινή διάσκεψη Τύπου, που δόθηκε στο Παλαιό Συνοδικό Μετοχίου Κύκκου, παρουσιάστηκαν νέα στοιχεία, που καταδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής, και που για κάποιες περιπτώσεις, σύμφωνα με τον δρα Χαράλαμπο Χοτζάκογλου, Διευθυντή του Προγράμματος Καταγραφής των θρησκευτικών μνημείων στα κατεχόμενα, ευθυνόμαστε και εμείς.
Είτε, όπως είπε, λόγω της δικής μας ολιγωρίας, είτε επειδή δεν καταφέραμε να είμαστε όσο διεκδικητικοί θα μπορούσαμε. «Ελπίζω και εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που σας καλούμε σε μια τέτοια διάσκεψη και σύντομα να

Εὐαγγελισμὸς τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου


Ἡ λειτουργικὴ παράδοση καὶ ἡ Ὀρθόδοξη πνευματικότητα τοποθετοῦν σὲ ἰδιαίτερη θέση τὴν σημερινὴ ἑορτὴ τοῦ Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου. Καὶ εἶναι ἀλήθεια ὅτι οἱ θεομητορικὲς ἑορτὲς πλουτίζουν τὴν λειτουργική μας ζωή, γιατί ὁ Λόγος τοῦ Θεοῦ πάντοτε ἀτενίζει μὲ ἰδιαίτερη ἀγάπη καὶ σεβασμὸ τὴν μεσίτρια τοῦ οὐρανοῦ. Οἱ θεολογικοὶ λόγοι καὶ ὕμνοι στὴν Κυρία Θεοτόκο εἶναι σὲ τελευταία ἀνάλυση δοξολογία στὸν Λόγο τοῦ Θεοῦ, ποὺ ἔγινε ἄνθρωπος γιὰ τὴν σωτηρία τοῦ ἀνθρώπινου γένους.
Τὸ μόνο ὄνομα τῆς Θεοτόκου, Μητέρα τοῦ Θεοῦ, περιέχει ὅλο τὸ μυστήριο τῆς οἰκονομίας τῆς σωτηρίας, λέγει ὁ Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Δαμασκηνός. Ἀποδεικνύεται ἔτσι ὅτι ἡ Μητέρα τοῦ Χριστοῦ ἀποκαλύπτεται στοὺς πιστοὺς ὡς ἡ κὰτ ἐξοχὴν μάρτυς τοῦ γεγονότος, πὼς ὁ Θεὸς προσέλαβε πραγματικὰ τὴν ἀνθρώπινη φύση, στὴν ὁποία ἄνοιξε τὸν δρόμο τῆς σωτηρίας. Σωτηρία ποὺ ἀποβαίνει πραγματικότητα καὶ γεγονὸς ποὺ σημαίνει τὴν ἔλευση τῆς Βασιλείας τοῦ Θεοῦ. Σὲ μία ὁμιλία του ὁ Βασίλειος Σελευκείας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θεοτόκος ἐστὶ τε καὶ λέγεται. Ἄρα τὶς ἐστι ταύτης ὑψηλοτέρα ὑπόθεσης;… ὡς γὰρ οὐκ ἔστιν εὔκολον νοεὶν τε καὶ φράζειν Θεόν, μᾶλλον δὲ καθάπαξ ἀδύνατον, οὕτως τὸ μέγα τῆς Θεοτόκου μυστήριον, καὶ διανοίας καὶ γλώττης ἐστὶν ἀνώτερον. Ἐπεῖ οὒν Θεὸν σαρκωθέντα τεκοῦσα Θεοτόκος ὀνομάζεται».
Τὸ πρόσωπο τῆς Θεοτόκου δὲν νοεῖται ἀνεξάρτητα ἀπὸ τὸ ἀνθρώπινο γένος. Ἡ Θεοτόκος εἶναι ὁ ὑγιὴς καρπὸς τῆς ἀνθρώπινης φύσεως καὶ ἡ καλύτερη προσφορὰ τῶν ἀνθρώπων στὸν Χριστό. Στὴν προσφορὰ ὅλης τῆς κτίσεως συμμετέχουμε καὶ ἐμεῖς μὲ τὴν Παναγία. Ὁ ἁγιογράφος , ὅταν ἁγιογραφεῖ στὴν κόγχη τοῦ Ἱεροῦ Βήματος τὴν Πλατυτέρα, δὲν θέλει νὰ εἰκονίσει μόνο τὴν Παναγία, ἀλλὰ ὅλη τὴν Ἐκκλησία ποὺ ἔχει κέντρο της τὸν Χριστό. Ἡ Παναγία ἔγινε Ἐκκλησία καὶ γέννησε τὴν Ἐκκλησία. Ὁ Ἅγιος Γρηγόριος ὁ Θεολόγος λέγει ὅτι ὁ Κύριος «ἐνανθρωπήσας σάρκα Ἐκκλησίας προσέλαβε». Εἶναι δὲ χαρακτηριστικὸ ὅτι ὁ Ἅγιος Κύριλλος Ἱεροσολύμων συνδέει τὸ πρόσωπο τῆς Θεοτόκου μὲ τὴν ἔννοια τῆς Ἐκκλησίας, γι’ αὐτὸ λέγει: «ὑμνοῦμεν τὴν ἀειπάρθενον Μαρίαν, δηλονότι τὴν ἁγίαν Ἐκκλησίαν».
Ἡ ἀναφορά, λοιπόν, στὴν Παρθένο Μαρία ὑπενθυμίζει τὴν χαρὰ τῆς λυτρώσεως τοῦ ἀνθρώπου ἀπὸ τὸν

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Απόδειξη της ομιλίας στη Μονή της Αγίας Λαύρας του Πατρών Γερμανού

Ένα αδιάσειστο στοιχείο που αποδεικνύει ότι η έναρξη της επαναστάσεως του 1821 ξεκίνησε επίσήμως στην Αγία Λαύρα με την διακήρυξη του Παλαιών Πατρών Γερμανού, προέρχεται από την  Γαλλική Εφημερίδα "Le Constitutionel" όπου σε άρθρο της όπου αναφέρει:
Allocution de Germanicus
Constitutionnel

Ομιλία του Γερμανού, έξαρχου Παλαιών Πατρών, επισκόπου Πατρών, προς τον κλήρο και τους πιστούς της Πελοποννήσου, που εκφωνήθηκε στη μονή των αδερφών της Αγίας Λαύρας, στο όρος Βελιάς -τμήμα του όρους Αροάνια (Χελμός) πάνω από την πόλη των Καλαβρύτων και την Ι.Μ. Αγίας Λαύρας, Σ.τ.Μ- στις 8 (20) Μαρτίου 1821.

Μικρό το ανάστημα των εκπροσώπων της Πολιτείας για να αντικρίσουν ακόμη και τα πεζοπόρα τμήματα.

Οι κύκλοι των στρατιωτικών -εν ενεργεία και αποστράτων- είναι έντονα προβληματισμένοι για τα νέα μέτρα κατά του Στρατεύματος και κατά του υγειούς πατριωτικού φρονήματος του Ελληνικού Λαού.
Ένα από αυτά τα μέτρα είναι και η περικοπή των παρελάσεων.
Και ρωτούμε :
picture

Πώς οι πολιτικοί μας θα αντικρύσουν από τις εξέδρες τους αυτά τα παλληκάρια; 
Είναι πολύ χαμηλό το ανάστημά τους να σταθούν εκεί, όσοι  δεν γνωρίζουν  και δεν μας διδάσκουν τι θα πει θυσία για την Πατρίδα ...

Για το ζήτημα των παρελάσεων, λίγο  - λίγο, κατά την προσφιλή τακτική, εφαρμόζονται οι θέσεις των φωνών της μειοψηφίας:  Ξεκινούν με κάποια δειλά άρθρα σε συγκεκριμένες  εφημερίδες, και εφ΄ όσον διαπιστώνουν ότι το «πτώμα» του λαού μας δεν αντιδρά, υλοποιούνται σε κυβερνητική πολιτική.
Το ίδιο έγινε και σε πλείστα όσα θέματα : με το μεταναστευτικό, με το μάθημα των θρησκευτικών, με το Σκοπιανό ...

Τι θα ένοιωθαν σήμερα οι ήρωες του 1821;


Γράφει η Ρόζα Φραγκίσκα Βιδάλη (Πρόεδρος ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ)

Μια από τις λαμπρότερες σελίδες της ιστορίας μας. 189 χρόνια μετά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, οι σημερινοί Νεοέλληνες βρίσκονται ανάμεσα σε ένα ένδοξο παρελθόν, σε ένα θλιβερό παρόν και σε ένα αβέβαιο μέλλον.
Οι μεγάλες πανανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά που γεννήθηκαν σε αυτόν τον Ιερό Τόπο, οι αγώνες μας για την Ελευθερία, την Πίστη, την Δημοκρατία, έχουν γίνει σκιές, φαντάσματα ενός παρελθόντος μιας άλλης εποχής ενός άλλου λαού.
Οι χθεσινοί γίγαντες όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Μαυρομιχάλης, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο Καραϊσκάκης, ο Παπαφλέσσας, ο Μπότσαρης, η Μπουμπουλίνα , οι Σουλιώτισσες και αναρίθμητοι επώνυμοι και ανώνυμοι που όρθωσαν το ανάστημά τους για την λευτεριά του Γένους, αντικαταστάθηκαν με Σύγχρονους Νεοέλληνες, ακρωτηριασμένους από υψηλά φρονήματα, άγνοια του ιστορικού τους παρελθόντος και από παντελή έλλειψη περηφάνιας για την καταγωγή τους.
Σήμερα ο καθένας και η καθεμία από εμάς από την θέση του κατά πόσο έχει συνειδητοποιήσει ότι οι
προκλήσεις της εποχής μας για την διασφάλιση και την προστασία της ιστορικής μας κληρονομιάς, της υπεράσπισης των....... δικαίων της πατρίδας μας, την διατήρηση της εδαφικής μας ακεραιότητας είναι και προσωπικό του ζήτημα;

25η Μαρτίου 2010: Η Ελλάδα Αντιστέκεται ! Βάλτε όλοι την Ελληνική σημαία στα μπαλκόνια σας!








Κάντε κάτι ελάχιστο για την Ελλάδα μας.
Υψώστε τη γαλανόλευκη στις βεράντες, στα μπαλκόνια, στα αυτοκίνητά σας – παντού!

Τέτοιες μέρες εθνικής υπερηφάνειας ας κάνουμε αυτήν την τόσο απλή ενέργεια.

Ας τιμήσουμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.
Ας κρατήσουμε αναμμένη την φλόγα της Ελλάδας στην ψυχή μας.

Όλοι τη σημαία στα μπαλκόνια μας! 

tideon.org 

25 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ ΟΛΟΙ στην παρέλαση με την Ελληνική Σημαία. Να δείξουμε ότι οι Ελληνες είναι πάντα περήφανοι για την πατρίδα τους.

Το αναμεταδίδουμε από το ιστολόγιο koukfamily.blogspot.com

Αδέρφια μου συμπατριώτες Ελληνες.
Τις ημέρες αυτές θα βρούμε πολλές φορές και σε πολλά ιστολόγια την παρότρυνση να βρεθούμε ΟΛΟΙ στην παρέλαση στην Πλατεία Συντάγματος για την Εθνική μας Εορτή.

Επιθυμώ κι εγώ μέσα από το ταπεινό μας οικογενειακό αλλά και υπερήφανα Ελληνικό ιστολόγιό μας να σας προτρέψω να πάμε οσοί μπορούμε ειδικά φέτος (αλλά και κάθε χρόνο) να τιμήσουμε τους ενδόξους προγόνους μας αλλά και τα ένστολα παιδιά μας που θα παρελάσουν στην μεγάλη στατιωτική παρέλαση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Φέτος η πατρίδα μας διέρχεται μια πολύ δύσκολη περίοδο. Εκτός από τα αλλεπάλληλα οικονομικά πλήγματα που οφείλονται στους ανίκανους επι χρόνια, προδότες χαραμοφάηδες πολιτικούς που εξυπηρετώντας πλούσιους και τραπεζίτες μας έφεραν στο χείλος της φτώχιας (οικογενειακά και εθνικά), δεχόμαστε και αλλεπάλληλα χτυπήματα εθνικά, στρατιωτικά και θρησκευτικά. Δηλαδή το

Δείτε τι λένε τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών για τη χώρα μας...!

Λάβαμε μια επιστολή από καθηγήτρια σε ΕΠΑΛ στον Πειραιά.
Δείτε τι λένε τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών για τη χώρα μας. Αφιερωμένο στους πολιτικούς μας!
Διδάσκω σε ΕΠΑΛ του Πειραιά στο οποίο φοιτούν πολλά Πακιστανάκια, Αλβανάκια και από λοιπές χώρες. Στα ΕΠΑΛ υπάρχουν πολλοί αλλογενείς μαθητές των οποίων οι γονείς μπήκαν παράνομα στο έδαφός μας και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τα καταφέρνουν στο Γενικό Λύκειο και αναγκαστικά έρχονται σε εμάς.
Όχι επειδή θέλουν να ειδικευθούν κάπου για να μπουν στην αγορά εργασίας, αλλά επειδή είναι δύσκολα (ακόμα τουλάχιστον) στο γενικό Λύκειο. Έτσι έχουμε αναγκαστεί να ρίξουμε τον πήχυ πολύ χαμηλά και να σβήνουμε και απουσίες πολλές φορές. Υπάρχει μεγάλη παραβατικότητα μέσα κι έξω από το σχολείο.
Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι, ότι οι αλλοδαποί μαθητές είναι οι καλύτεροι, σας λέω υπεύθυνα ότι αυτό οφείλεται , κατά κύριο λόγο, στο ζήλο των Συριζαίων συναδέλφων να πριμοδοτούν με βαθμούς τα παιδιά αυτά, αδικώντας παράλληλα κάποια Ελληνόπουλα τα οποία βαθμολογούν αυστηρά ή κανονικά.Κατά καιρούς ρωτάω τους μαθητές μου, τι θα κάνουν σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία. Η απάντηση που παίρνω από τους Αλβανούς, Πακιστανούς και λοιπούς μαθητές είναι ίδια για

Συγχαρητήρια... για την ημερομηνία κύριοι. Περιστρεφόμενοι Δερβίσηδες στο Μέγαρο Μουσικής !

Κλασσικοπερίπτωση

ΑΙΣΧΟΣ!  ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ   ΑΥΡΙΟ  ΘΑ  ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ   ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ  ΜΑΣ


Δύο μέρες μετά την 25η Μαρτίου και μία μέρα πρίν την Μ. Εβδομάδα !
Dervishes1
Φανταστείτε πώς θα αντιδρούσε–δικαιολογημένα-  η Τουρκία :
 αν στέλναμε μια μέρα πριν το Ραμαζάνι  Τσολιάδες να χορέψουν κλέφτικους χορούς του ΄21 !
(βάζουμε το παράδειγμα με Τσολιάδες, διότι στην ησυχαστική  παράδοση της Ορθοδοξίας ευτυχώς δεν έχουμε αντίστοιχες «θεατρικές παραστάσεις» από τους ταπεινά αγωνιζομένους  Μοναχούς μας ) .

Έχουμε χάσει τελείως τα ελληνικά και ορθόδοξα αισθητήριά μας ;

Γιατί δεν ανεβάσατε ένα δρώμενο σχετικό με το Θείο Πάθος του Χριστού πριν την Μ.Εβδομάδα;
Δεν υπηρετείτε τον λαό ;   
Η Ελλάδα  γιορτάζει την αποτίναξη του πιο βάρβαρου ζυγού της, του  μουσουλμανικού και οθωμανικού.
Θα καταδεχθούν κάποιοι συμπατριώτες μας να πληρώσουν και εισιτήριο για να τους χειροκροτήσουν ;  
Εκτός αν  ήμασταν ευτυχισμένοι, που μας έσφαζε ο οθωμανικός ζυγός ...

Κοιτάξτε πως ασεβούν  σε άλλη εκδήλωση πάνω την εικόνα του Χριστού: 

Μαθητικός υπολογιστής (netbook). Μαθητικό βοήθημα ή εργαλείο στα χέρια του Νεοταξικού προγραμματισμού;

Πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες για τον Μαθητικό Υπολογιστή.

Πληθαίνουν οι εκκλήσεις για βοήθεια από γονείς παιδιών της Α’ τάξης Γυμνασίου προς το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου σχετικά με τον μαθητικό υπολογιστή που δόθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Τάξη». Θέλοντας να βοηθήσει τους γονείς να εισακουστούν, η δράση ενημέρωσης Saferinternet.gr δίνει σήμερα στη δημοσιότητα επιστολή από μητέρα μαθητή, η οποία αντιπροσωπεύει την αγωνία όλων των γονιών που μέχρι σήμερα έχουν ζητήσει τη βοήθειά μας. Την παραθέτουμε όπως μας εστάλη και με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας αυτής.

«Αγαπητοί Κύριοι,

Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα του χορήγησης netbooks στους μαθητές της Α' Γυμνασίου. Θεωρώ ότι η κίνηση αυτή ήταν κάπως πρόωρη και ανώριμη για την ελληνική κοινωνία. Δε θέλω να θεωρηθώ κατά της προόδου και της τεχνολογίας, άλλωστε λόγω της εργασίας μου έχω καθημερινή και συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά κανείς πιστεύω δεν έχει ερευνήσει τις συνέπειες στην καθημερινή ζωή του μαθητή.

Ο γιος μου έχει διάσπαση προσοχής και κατά συνέπεια προσκόλληση σε οτιδήποτε αφορά οθόνη,